AğRı TEDAVISINDE YENI NESIL AKUPUNKTUR

Nöroloji Uzmanı Dr. Sevil Tunabayoğlu, toplumda oldukça sık görülen migren ağrıları başta olmak üzere karpal tünel sendromu, ulnar nöropati, huzursuz bacak sendromu gibi kişinin hayat kalitesini kısıtlayan ağrıların tedavisinde kişiye özel beslenme programı, yeni nesil akupunktur ve biorezonans tedavileriyle yüz güldüren sonuçlar alınabildiğini söyledi.

     

MİGREN AĞRILARI

 

Migrenin günümüzde sık görülen bir baş ağrısı tipi olduğunu söyleyen Dr. Sevil Tunabayoğlu; “Migren hastaları maalesef ağrılarını gidermek için günlük olarak çok fazla ağrı kesici tüketmektedirler. Hastaların hayatından ağrı kesicileri uzaklaştırmak amacıyla yeni nesil akupunktur, biorezonans ve en önemlisi de hastanın mizacına göre fonksiyonel beslenme düzeni uygulanmaktadır. Bu beslenme düzeninde hastaların birebir günlük olarak yedikleri besinler düzenlenmektedir. Eksik olan vitamin ve mineraller yerine konulmaktadır. Bu şekilde kişiler ağrı kesicilerden kurtulabilmektedir” dedi.

 

NÖROLOJİK HASTALIKLAR

 

Parkinson, demans, MS gibi nörolojik hastalıkların altında ağır metal birikimi olabildiğini belirten Dr. Sevil Tunabayoğlu, şunları söyledi: “Bunların teşhisi ve tedavisi de kliniğimizde yapılabilmektedir. Böylece kişinin günlük hayatını daha nitelikli geçirmesi ve ailesi ile daha katılımlı bir hayat sürmesi mümkün olabilmektedir. Ayrıca karpal tünel sendromu, ulnar nöropati, huzursuz bacak sendromu gibi kişinin hayat kalitesini kısıtlayan ağrıların tedavisinde de yine kişinin mizacına ve mevcut hastalıklarına yönelik kişiye özel beslenme planı düzenleyerek yeni nesil akupunktur ve biorezonans ile birlikte ağrılar ya bitirilmekte ya da çok azaltılmaktadır.”

2024-04-21T23:36:23Z dg43tfdfdgfd