YAşLıLıK IZLERINI RAFA KALDıRıYOR! 1 DAMLADA GENçLIK AşıSı ETKISI VAR, BOTOKSU TARIHE GöMECEK

Her yaşta genç görünmenin hayâlini kuruyorsanız cildiniz için en iyi bakım yöntemini bulmanız gerekir. Günlük cilt bakım rutinler, sağlıklı beslenme ve düzenli uyku cilt sağlığınız için alışkanlık haline getirmeniz gereken temel kurallarından başında geliyor. Özellikle cildinizi gençleştirmek ve hücreleri hızlı bir şekilde yenilemek istiyorsanız botoks yaptırmanıza gerek kalmadan uygulayabileceğiniz doğal yöntemler var. Bazı cilt bakım yağları içerikleri ile cilt üzerinde adeta mucizeler yaratabiliyor.

Genç, canlı, aydınlık ve sağlıklı bir cilde sahip olmak her kadının hayâli... Ancak cildinizde yaşınızın ilerlemesiyle birlikte azalan kolajen üretimi ciltte yaşlanma belirtilerinin ortaya çıkmasına sebep oluyor.

Kırışıklıklar, ince çizgiler ve ciltte sarkma en belirgin yaşlanma belirtileri olarak kabul ediliyor. Özellikle göz kenarlarında çizgiler cildinizin yaşlandığının en net gözle görülür belirtilerinin başında geliyor.

Erken yaşlanmayı önlemek ve her yaşta genç kalabilmek için son yıllarda botoks yaptırmak popüler oldu. Ancak botoks gibi iğne gerektiren işlemleri tercih etmek istemeyenlerin sayısı da çok fazla. Doğru bir cilt bakım rutini ve doğru ürünler sayesinde cildinizde botoks etkisi yaratabilir ve yaşlanma izlerini tarihe gömebilirsiniz.

Doğal yağlar cilt bakımında çok sık kullanılıyor. Çünkü bu yağların içerisindeki maddeler cilde vitamin desteği sağlıyor. Cildi onarıyor ve hücre yenilenmesini destekleyerek cildi gençleştiriyor.

Üzüm çekirdeği yağı da yaşlanma karşıtı olarak kullanılan en güçlü doğal yağların başında geliyor. Üzüm çekirdeği yağı hücre yenileyici özelliği ile cilt üzerinde adeta gençlik aşısı görevi görüyor.

 Antioksidan ve esansiyel yağ asidi bakımından oldukça zengin olan üzüm çekirdeği yağı, yüksek oranda E vitamini içeriyor.

Linoleik asit bakımından güçlü bir kaynak olan bu yağda ayrıca Omega 3, 6 ve 9 yağ asitleri de bol miktarda bulunuyor. Bunun yanı sıra üzüm çekirdeği yağı, içerdiği yüksek düzeyde oligomerik proantosiyanidin ve tokoferol bileşenleriyle de pek çok fayda sağlıyor.

İşte üzüm çekirdeği yağının cilde muhteşem faydaları...

  • Akne ve sivilcelerin giderilmesine yardımcı olur.
  • Gözaltı morluklarını giderir.
  • Cildi besleyerek nem oranını dengeler.
  • Cildin kurumasını önler.
  • Yara, yanık ve sivilce izlerini anında geçirir.
  • Cilt lekelerini tedavi eder
  • Yaşlanma belirtilerini ortadan kaldırır.
  • Yaşlılık ve güneş lekelerinin giderilmesinde etkili olur.
  • Cildin sıkılaşmasına destek olur.
  • Saç derisini güçlendirerek dökülmeleri azaltır.

YAŞLANMA KARŞITI EN ETKİLİ DOĞAL YAĞ

Cildinizin yaşlanmasını istemiyorsanız üzüm çekirdeği yağı tam size göre. Bu yağı düzenli kullanarak her yaşta genç bir görünüm elde edebilirsiniz. Üzüm çekirdeği yağı içerisindeki E vitamini ile cildi onarır. Cilde nem depolar. Cildin kurumasını ve hasar görmesini engeller. Güçlü bir nem kaynağı olan üzüm çekirdeği yağı kırışıklıklar üzerinde de etkili.

Hücre yenileyici özelliği ile cildin kırışmasını engeller. Üzüm çekirdeği yağı cilt tarafından çok kolay emilen bir doğal yağdır.

Cildin sarkmasını engeller ve cildi sıkılaştırır. Hassas, alerjik ve akneye meyilli bir cildiniz yoksa üzüm çekirdeği yağını yaşlanma karşıtı cilt bakım rutinine dahil edebilirsiniz.

  ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞINI CİLDE UYGULARKEN DİKKAT!

Üzüm çekirdeği yağı ciltteki kırışıklıkları gideren ve cilde gençlik aşılayan en etkili doğal yağlardan biri. Düzenli kullanılan üzüm çekirdeği yağı kırışıklıkların görünümünü azaltır.

  • Üzüm çekirdeği yağını tek başına cildinize uygulayabileceğiniz gibi kremlerinizin içerisine katarak da uygulayabilirsiniz.
  • Üzüm çekirdeği yağını doğrudan yüzünüze sürmek isterseniz temiz cildinize çok az miktarda serum olarak uygulayabilirsiniz.
  • Üzüm çekirdeği yağını nemlendirici kreminizin içerisine katarak sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa temiz cildinize sürebilirsiniz.

2023-06-04T06:51:39Z dg43tfdfdgfd