DOğUşTAN KıSMETSIZ OLAN BURçLAR! HER AN HAYâL KıRıKLığı YAşAYABILIRLER

Her insanın günlük hayatta bir yaşam biçimi var. Bazı insanlar yaşanan olumsuzluklar mücadele etme konusunda başarılıdır. Ancak bazıları da gün içerisindeki olumsuzlukları tamamen kısmetsiz olmasına bağlar. Genelde çok şanssız olan bu insanlar kendileri için doğru kararları yönetebilme konusunda da kararsız davranırlar. Ellerindeki fırsatları değerlendirme konusunda başaralı değillerdir. Doğuştan kısmetsiz olan burçları sizle için derledik.

Şansız olan insanlar ellerinizdeki fırsatları değerlendirme konusunda başarılı değildir. Çünkü genellikle onlar yanlış kararlar alırlar. Bu şanssızlıklarını doğuştan kısmetsiz olmalarıyla değerlendirirler. Doğuştan kısmetsiz olan burçları Posta.com.tr okurları için derledik.

BALIK BURCU

Balık burcu hayatındaki her olumsuzluktan şikayet eder. O kadar hayal güçleri vardır ki, akılları her yere kadar sahte senaryolar üretebilir. Olumsuz stresleri çoğu zaman buradan kaynaklanmaktadır. Ufak bir sorun da olsa güneş sistemindeki tüm noktaları birleştirir ve sebepsiz yere derin sıkıntıların içerisinde düşebilirler.

YENGEÇ BURCU

Yengeçler aşırı hassas burçlar arasında yer alır. Her türlü olumsuz durumda çok şikayet ederler. Dünyaları tamamen çökmüş gibi davranırlar. Bu onların çoğu zaman depresif bir yapıda olmalarına sebep olur. Fırsatları değerlendirme konusunda başarılı değillerdir.

KOVA BURCU

Kova burçları çok düşünür ve zamanının çoğunu küçük şeylere endişelenerek geçirir. Gereksiz strese girerler ve bazen anı yaşamayı unuturlar. O kadar alakalı olmayan şeylere ekstra sıkı çalışırlar. İşleri önceden tamamlamayı severler.

KOÇ BURCU

Koç, stres ustalarıdır. İki kelime birbirinin eş anlamlısıdır. Dik başlı burçlar, her zaman düşünce dizilerini karmaşık hale getirir, bu yüzden genellikle çok da önemli olmayan küçük şeyler için endişe duymaya devam ederler. Bu burç da çok kararsız olduğu için bu durum da endişelerini artırıyor.

ASLAN BURCU

Bu burcun yüksek standartları vardır ve günün her saati onlar tarafından yemin ettikleri için, bir şeyler ters giderse ne olur diye düşünerek çok fazla stres yaşarlar! Ayrıca değişiklikler konusunda pek iyi değillerdir ve çoğu zaman akıllarını kaybederler ve kafalarında korkunç senaryolar oluştururlar.

2023-06-04T07:36:40Z dg43tfdfdgfd